Fra succesfuld café til egen produktion

Virksomheden startede oprindeligt ud som en café i Helsingør, der bl.a. solgte kaffe og bagels. Vi synes dog at det var fjollet at bagels var noget der skulle bestilles fra udlandet og derfor begyndte vi at eksperimentere med at bage dem selv. Det krævede et større research arbejde i USA, da der er flere måder at bage bagels på og vi fik en ekspert til Danmark for at oplære os, før teknikken sad lige i skabet. Derefter startede vi vores eget bagel-bageri og begyndte også at sælge til andre cafeer. Slutteligt valgte vi at sælge cafeen fra, købe større lokaler og fokusere på produktionen. Vi tog nogle af vores café favoritter med os, som f.eks. brownien og muffins og udvidedet sortimentet til også at inkludere burgerboller og sandwichbrød.

Derudover importerer Miss Bagel også amerikanske drikkevarer som  Chai Latte, iskaffe og kakaopulver af mærket KAV America.

Kvalitet og vækst er det der kendetegner firmaet Miss Bagel og vi blevet kåret som Gazellevirksomhed i både 2009 og 2010.

Herunder kan du se lidt billeder fra produktionen. De ca. 40 ansatte i bageriet producerer hver måned cirka 1 million bagels, samt mange andre former for brød.

Læs hvad der er blevet skrevet om os her:

Miss Bagel i medierne

[efb_likebox fanpage_url=”jwebsol” box_width=”250″ box_height=”” colorscheme=”light” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”1″ show_header=”1″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Dansk mel og bæredygtig kvalitets chokolade

I vores brødproduktion bruger vi udelukkende kerner og mel produceret i Danmark, mærket med NaturAks. NaturAks betyder at kerner og mel er kontrolleret for både stråforkortere og nedsivningsmidler, hvilket er bedre for miljø og mennesker. Al vores chokolade er fra Callebaut, der i 2012 iværksatte programmet “Growing Great Chocolate”. Programmet er skabt for at højne kvaliteten på chokoladen og for at bedre forholdene for chokoladefarmerne og miljøet. Vi er nr. 7 på verdensplan der har fået lov at sætte growingreatchocolate mærket på vores varer (kan ses bag på vores Irma Brownies). Læs mere på growinggreatchocolate.com.

bæredygtig chokolade amerikanske cookies

Fødevarekontrol

Vi er stolte af vores elite smiley!

Se seneste kontrolrapport ved at klikke på smiley ikonet.

Se vores folder her

bagel miss bagel leverandør bageri produktion