Økologisk Chai mix fra amerikanske KAV

Økologisk Chai Latte – Organic Spice

Chai Latte - East Indian Spice

Chai Latte – East Indian Spice

Chai Latte - Rich Spice

Chai Latte – Rich Spice

Chai Latte Vanilla

Chai latte

Chai Latte eller chai te, er en over 1000 år gammel indisk drik, som består af et mix af sort eller grøn te, mælk, sukker, honning og forskellige krydderier som kanel, kardemomme, nelliker og ingefær. Oprindeligt varierede indholdet af krydderier fra sted til sted i det gamle Østen og derfor har man i dag flere varianter som f.eks. East Indian Spice, Rich Spice, Vanilla, Rooibos og Green Tea.
Vi fører en amerikansk Instant Chai Latte udgave af den indiske krydder-te, som serveres i alle amerikanske coffeeshops og som efterhånden også har vundet indpas i danskernes hjerter. Balancen mellem det søde og krydret i chai latten giver en velsmagende oplevelse.

Producenten bag vores chai latte pulver er KAV America og vi er eneforhandler af KAV original CHAI serie i Skandinavien. En serie af Instant Chai Latte i høj kvalitet som er uden kunstige smagstilsætninger, fri for GMO og som smager forrygende. Vores chai latte pulver er instant og let at tilberede med vand og mælk på bare få minutter. Vælg imellem 3 smagsvarianter på store poser og 4 smagsvarianter på dekorative dåser. Derudover har vi en økologisk variant på stor dåse og en sukkerfri variant er på vej til sortimentet.

Vores KAV instant drikke er uden kunstige smagstilsætninger, er både kosher- og halal certificeret, fri for GMO og smager forrygende.

Chai Original

Øvrige sortiment fra KAV America

KAV organic chocolate drink

Organic Chocolate Drink

Chocolate Drink

Hot Cacao Truffle Mix – Luxus kakao med criollo bønner

KAV_Cacao_French_vanilla_mix

Hot Cacao French Vanilla Mix

Hot-Cacao-White-Chocolate-Mix-1500x1000

Hot Cacao White Chocolate Mix

Instant Coffee No.1

Instant Ice Coffee

Ice Coffee Mocha Mix

Creamy Smoothie – Vanilla Mix