Om Miss Bagel

Miss Bagel er et moderne håndværksbageri beliggende i Espergærde i Nordsjælland. Vi elsker godt brød og var det første bageri i Danmark til at bage bagels baseret på originale amerikanske opskrifter og bageteknikker. Derudover bager vi hovedsageligt amerikansk inspirerede produkter som bl.a. burgerboller, cookies, muffins og brownies. Vi specialimporterer også et spændende udvalg af lækker chai-latte, cacao og frappe fra Californien.

Vi er stolte af vores håndværk og lægger meget arbejde i løbende at perfektionere vores opskrifter og finde de helt rigtige ingredienser. Margarine hører f.eks. ingen steder hjemme i Miss Bagels bagværk, vi bruger udelukkende rigtig smør for at opnå den gode smag. I vores bagelproduktion bruger vi kerner og mel produceret i Danmark, mærket med NaturAks. NaturAks er garanti for at kerner og mel er kontrolleret for stråforkortere og nedsivningsmidler, hvilket er bedre for både miljø og mennesker.

Hos Miss Bagel handler det først og fremmest om smag og konsistens frem for det perfekte ydre. Her er det, det indre der tæller og ikke hvorvidt bagelen er helt rundt eller glasuren er glat.

Miss Bagel er en visionær og kompetent leverandør af kvalitets bagels, brød og kager, og dermed en uundværlig samarbejdspartner i foodservice industrien såvel som i detailhandlen. Vores størrelse, organisatoriske opbygning og kultur gør, at kunden altid vil være i fokus, ligesom vores økonomiske soliditet sikrer vore kunder en stabil, langsigtet leverandør med evne og vilje til fortsat udvikling. Miss Bagels styrke er kvalitet, god kundeservice og kompetente medarbejdere.

Miss Bagel forsøger altid at involvere sig i nærmiljøet, f.eks. ved at sponsorere diverse lokalforeninger, invitere på rundvisninger og holde oplæg på skoler. I 2009 og 2010 blev Miss Bagel kåret som Gazelle virksomhed og i 2014 blev vi indstillet til Helsingørs LBR pris, for at udvise et særligt beskæftigelses ansvar i virksomheden.

Herunder kan du se lidt billeder fra produktionen. De 34 ansatte i bageriet producerer hver måned omkring 400.000 bagels, 80.000 kager samt mange andre former for brød og kager.

miss bagel

Dansk mel og bæredygtig kvalitets chokolade

I vores bagelproduktion bruger vi udelukkende kerner og mel produceret i Danmark, mærket med NaturAks. NaturAks betyder at kerner og mel er kontrolleret for både stråforkortere og nedsivningsmidler, hvilket er bedre for miljø og mennesker. Al vores chokolade er fra Callebaut, der i 2012 iværksatte programmet “Growing Great Chocolate”. Programmet er skabt for at højne kvaliteten på chokoladen og for at bedre forholdene for chokoladefarmerne og miljøet. Vi er nr. 7 på verdensplan der har fået lov at sætte growingreatchocolate mærket på vores varer (kan ses bag på vores Irma Brownies).

bæredygtig chokolade amerikanske cookies

Fødevarekontrol

Vi er stolte af vores elite smiley!
Se seneste kontrolrapport ved at klikke på smiley ikonet.

Se vores folder her

bagel miss bagel leverandør bageri produktion