Instant Chai Latte mix

Matcha Latte Mix fra Kav America

Matcha Latte

Økologisk Chai mix fra amerikanske KAV

Økologisk Chai Mix – Organic Spice

Easy Indian Chai fra KAV

KAV Chai – East Indian Spice

Rich Spice Chai fra KAV

KAV Chai – Rich Spice

Vanilla chai fra KAV

KAV Chai – Vanilla

KAV Chai Rooibos Spice

KAV Chai – Rooibos Spice

Green tea Chai fra KAV

KAV Chai – Green Tea

Chai te er en over 1000 år gammel indisk drik, som består af et mix af sort eller grøn te, mælk, sukker, honning og forskellige krydderier som kanel, kardemomme, nelliker og ingefær. Oprindeligt varierede indholdet af krydderier fra sted til sted i det gamle Østen og derfor har man i dag flere varianter som f.eks. East Indian Spice, Rich Spice, Vanilla, Rooibos og Green Tea.
Vi fører en amerikansk latte-version af den indiske krydder-te, som serveres i alle amerikanske coffeeshops og som efterhånden også har vundet indpas i danskernes hjerter. Balancen mellem det søde og krydret i chai latten giver en velsmagende oplevelse.

Producenten bag vores chai latte pulver er KAV America og vi er eneforhandler af KAV original CHAI serie i Skandinavien. En serie af chai latte produkter i høj kvalitet som er uden kunstige smagstilsætninger, fri for GMO og som smager forrygende. Vores chai latte pulver er instant og let at tilberede med vand og mælk på bare få minutter. Vælg imellem 3 smagsvarianter på store poser og 4 smagsvarianter på dekorative dåser. Derudover har vi en økologisk variant på stor dåse og en sukkerfri variant er på vej til sortimentet.

Vores KAV instant drikke er uden kunstige smagstilsætninger, er både kosher- og halal certificeret, fri for GMO og smager forrygende.

Chai Original

Øvrige sortiment fra KAV America

Chocolate Drink

Hot Cacao Truffle Mix – Luxus kakao med criollo bønner

Hot Cacao French Vanilla Mix

Hot Cacao White Chocolate Mix

Ice Coffee Mocha Mix

FRAPPE – VANILLA MIX – 1,814 kg