Forkæl dine kunder med et lækkert stykke kage. Skærekagerne leveres i rudeæsker med 24 stykker
– klar til servering!

Du tænker måske ikke nødvendigvis på det store USA, når du lader tænderne synke ned i et stykke gulerodskage, men det er faktisk en kage der er svær at komme udenom på de amerikanske cafeer i dag. Den cremede topping er da også lavet på Philadelphia flødeost, en amerikansk klassiker fra New York.
Kombinationen af en lækker, luftig og godt krydret kage med den hvide, syrlige topping falder forståeligt nok i de flestes smag.

Hvid Brownie

Brownien er et vaskeægte amerikansk påfund der stammer tilbage fra 1900-tallet og kan bedst beskrives som en blanding af en kage og en blød cookie. Er du chokolade-elsker må du ikke snyde dig selv for at sætte tænderne i vores helt fantastiske brownie med blød choko-topping. Den er bagt med rigtig smør og chokolade, samt Callebaut-cacao der giver en intens og fyldig smag. Vi tilbyder også en Hvid Brownie uden topping, bagt med hvid chokolade og knasende valnødder, som er lidt lettere i smagen end den mørke.

I Irma finder du også en mindre udgaver af vores brownies, som du kan glæde familie og venner med. Se vores engros skærekager herunder.

Tryk på billederne for at læse mere om produkterne

Hvid Brownie - Smørbagt

BROWNIE – HVID

Mørk Brownie, chokoladekage fra Miss Bagel

BROWNIE – MØRK

bæredygtig chokolade amerikanske cookies