Sandwichbrød Ciabatta Durum Grov

CIABATTA DURUM GROV

Ciabatta Durum Lys

CIABATTA DURUM LYS

Økologisk Veganerbolle med spinat og matcha

ØKOLOGISK VEGANERBOLLE m. spinat & matcha

Ciabatta sandwichbrød

Kan et brød være en diva? Ja, for i Miss Bagels ciabatta sandwichbrød med durumhvede er det kun de bedste råvarer, der må komme i dejen og det færdigbagte brød skal behandles som en dronning. Miss Bagel er et industribageri bedst kendt for vores amerikanske bagels, men i bageriet er også plads til andre stjerner som f.eks. ciabatta sandwichbrød. Durum divaen består af en blanding af hvedemel og durumhvede, hvilket giver hende en luftig krumme og en sprød skorpe. Brødet er bagt uden brug af æg og mælk, for det prøver divaen altså at undgå. Durum divaens krop behandles som et tempel og resultatet er et ciabatta sandwichbrød med et lavt indhold af mættet fedt og sukkerarter.
Ciabatta sandwichbrødet kommer i både en lys og en grov version. Den klassiske lyse ciabatta er med græskarkerner og havregryn, mens den grove ciabatta indeholder rugflager, solsikkekerner og sesam.
Både mel og kerner brugt i produktionen er kontrolleret for kemiske sprøjte- og nedvisningsmidler – det har durum divaen bestemt. Divaen ankommer på frost og skal blot optøs og lunes for at være klar til at optræde. På den måde kan du have så godt som friskt brød klar på ingen tid til dine kunder. Leder du efter et kvalitetsbrød til dine sandwich, er her altså en god kandidat. Forudsat at du naturligvis behandler durum divaen med den respekt, som hun fortjener og kun fylder hende med gode råvarer.