Vegansk Hindbærtærte

Danske konditorkager på frost

By | Kager, Nyhed, Vegansk | No Comments

Noget sødt, i alt det sure …

Nyheder til kagebordet

Hindbærtærte
Vegansk Hindbærtærte
Fragelitétærte
Toscatærte

Miss Bagel har fået vokseværk og vi har lancerer et nyt sub-brand: Signatur Konditoriet by Miss Bagel.

Signatur Konditoriet bager store og små kvalitets kager til foodservice branchen. Det er kager, tærter og cookies til caféer, til fester, til dessert og til den søde tand. Men frem for alt er det kvalitetsprodukter, lavet af specialister med lutter gode og rene råvarer.

Konditorkager på frost

Vi har brugt masser af gode, gedigne ingredienser som fx smør, fløde, honning, nødder og marcipan og vi er rigtig stolte af resultatet.

Alle kagerne kommer på frost hvilket sikre kagernes holdbarhed og friskhed. Du skal blot lade dem tø op, så er de klar til servering. Undtagelsen er cookie rådej, som du selv kan få fornøjelsen af at bage.

Spørg efter de nye tærter hos din grossist.

Toscatærte

Tilbagekaldelse

By | Ikke kategoriseret | No Comments

TILBAGEKALDELSE AF ØKOLOGISK BAGEL SESAM

PRESSEMEDDELSE dato 11-12-2020

I samarbejde med Fødevarestyrelsen tilbagekalder Miss Bagel alle økologiske bagels med sesamfrø.

Årsag:
Tilbagekaldelsen skyldes, at der under en kvalitetskontrol er fundet restindhold af et forbudt plantebeskyttelsesmiddel i en række importerede, økologiske sesamfrø leveret af den danske importør Quality Seeds A/S.

Risiko:
Fødevarestyrelsen vurderer. At en sundhedsmæssig risiko ikke kan udelukkes.
Råd til forbruger: Forbrugere, der har købt produkterne, rådes til at kassere produktet eller levere det tilbage til butikken, hvor det er købt.
Tilbagekaldelse drejer sig specifikt om følgende variant uanset datomærkning solgt i den danske dagligvarehandel:

Produkt:
Økologisk Bagel med sesam 2 pk / Netto indhold: 240 g.
Stregkode: 5704262000956
Gælder alle produkter med udløb i 2021.

Solgt i:
Coop.dk, Irma, Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Fakta, Coop365 & Nemlig.com.

Bagels på frost

Mad på frost og nemme løsninger er det nye sort

By | Dej på frost, Ikke kategoriseret, Økologi, Rådej | No Comments

Det er faktisk ikke den store overraskelse for os her hos Miss Bagel, men mad på frost bliver i disse tider mere og mere populært. Det handler om nemme løsninger og sundhed.

Sund mad

Kvaliteten og sortimentet i supermarkederne er vokset og frysedisken kan nu tilbyde spændende produkter fra hele verden. Alt lige fra økologisk nan-brød til bearnaisesauce fra Slagter Lund. Frossen mad er ikke længere det lidt kiksede produkt, som det førhen var.

Den ændrede opfattelse af frossen mad skyldes bl.a. at folk er bedre informeret og samtidig har fokus på sundhed. Vitaminer og mineraler bevares nemlig fint på frost, i nogle tilfælde bedre og behovet for konserveringsmidler, samt andre uønskede tilsætningsstoffer, bortfalder så snart man nedfryser en madvare.

Nemt og sikkert

Halvfabrikata, ready-to-cook, ready-to-bake, nemme løsninger ect. er en anden del af forklaringen på frost varens voksende popularitet. Det har vi kunnet mærke hos Miss Bagel, da vi under forårets corona-nedlukning begyndte at sælge rigtig meget dej på frost i form af frossen økologisk pizzadej og økologisk tærtedej. Bestillingerne kom primært fra måltidskasse firmaer vi samarbejder med. (Hvis du har lyst til at prøve dem så se her: RetNemtSkagenfood, nemlig.com).

Frossen mad er altså kommet for at blive og det glæder vi os over her på bageriet. Det er ikke uden stolthed, at vi nu kan se vores bagels, brød og rådej ligge i supermarkedets frysedisk, side om siden med madretter,  kreeret af kendis kokke fra hele verden.

Så hold godt øje med frysedisken i dit lokale supermarked det næste stykke tid 🙂

Læs omtale i nordjydskestifttidende her: Nemme løsninger i coronatiden

Se vores udvalg af dej på frost her.

DEJlig nem pizzadej

By | Ikke kategoriseret | No Comments
Færdiglavet pizzadej på frost

Flere og flere forbrugere og institutioner vælger en lidt nemmere løsning når der skal laves “hjemmelavet pizza”.

Hjemmelavet pizza (næsten …)

Lad os være HELT ærlige. Det er da super nemt lige at smække en pizzadej sammen. Lade den hæve i 1-2 timer, eller måske endda natten over … på køl … og resultatet af dine anstrengelser, er da helt sikkert både planlægningen og din tid værd.

Meeeen …. Enhver der har prøvet at lave pizzadej ved også godt hvordan det er, at stå og gnubbe bordpladen ren bagefter. Feje gulv. Vaske op …  osv. osv. Og hvis der har været børn med i køkkenet, så ganger du lige oprydnings tiden med det dobbelte (næsten).

Nej, det sjove ved hjemmelavet pizza er ikke at lave dejen, det sjove er helt klart at rulle den ud og få lov til at vælge lige præcis den topping du selv foretrækker. Især hvis der er små hjælpere med i køkkenet, så kan det være både sjovt og hyggeligt “at lave sin egen pizza” . Ingen stress, minimal planlægning, minimal oprydning. Og med nogle ordentlige råvarer,  får du et resultat som du kan være stolt af.

Så hvis du ikke lige har slået dej op, to time før aftensmaden, eller disciplinen “ælte-dej-og-gøre rent-bagefter” ikke er din livret, så er færdiglavet pizzadej en rigtig god og praktisk løsning.

Vi vil ihvertfald gerne hjælpe med at gøre aftensmaden til en hyggelig og nem affære, uden at gå på kompromis med kvaliteten og den gode smag.

Find vores økologiske pizzadej her

  • Du kan finde vores økologisk Pizzadej på frost i diverse supermarkeder, online samt hos de førende Food Service Grossister.
  • Der er 500 g i en pakke, hvilket svarer til ca. en bradepande eller to halvstore pizza (se billedet i toppen af indlægget).
  • Dejen sælges frossen og kan opbevares på køl indtil du skal bruge den (max 4 dage).
  • Skal ikke efterhæve og er klar til brug så snart den er tøet op. Den er dog nemmest at arbejde med når den har fået stuetemperatur.
  • Du skal blot rulle den ud og tilføje din egen topping og bage i ca. 12 min. ved 200 °C.

Velbekomme.

Færdiglavet pizzadej

Pizzadej kan nemt laves om til enten pizzasnegle eller pølsehorn. Så er weekendens frokosten også på plads.

Vi bager Bagels… og MEGET mere!

By | Ikke kategoriseret | No Comments

Det er jo ikke alle der ved det, men Miss Bagel bager meget mere end Bagels … Vi startede i sin tid som en lille Café i Helsingør, hvor vi selv stod og bagte brød og kager, og det gør vi sådan set stadigvæk, bare i meget større skala. Caféen er solgt og nu har vi både burgerboller, sandwichbrød, pizzadej og spinatboller på vores repertoire.

Ny sandwichbolle med fut i

Seneste skud på “ikke-bagels-stammen” er vores Chilistykke med ost. Vi kan nemlig rigtig godt lide chili, og vi kan rigtig godt lide ost. Hvis du har smagt vores Chili/Cheddar Bagel så ved du også godt, at vi er generøse med begge dele.

Chilistykke med ost er en såkaldt “Cafébolle”. Den kommer forskåret og er klar til brug efter optøning. Den har en mild, men klar, smag af chili og en sprød topping af ost. Krummen er blød og tæt og bollen har et kort bid.

Læs mere om Chilistykke med ost her.

Chilistykke med ost

Vores nyeste sandwichbrød, Chilistykke med ost, her serveret med spicy kylling, fintsnittet sprød grønt, jalapenos og cream cheese.

Sandwichbrød, Caféboller & Burgerboller samt Sliders

Ciabatta Durum Grov
Brioche Sweetbun
Grov burgerbolle
Rødbedebolle

DEJlig nemt – Økologisk dej på frost

By | Dej på frost, Nyhed, Økologi, Rådej | One Comment

Pizzadej – Tærtedej – Pastadej – Snobrødsdej

DEJlig nemt!
Vi har gjort det hårde arbejde og lavet dejen, så er det bare op til dig at slippe kreativiteten løs.
Det noget “stille forår” har givet os mulighed for at udvikle 4 nye “dej-produkter” til frysedisken i supermarkedet. Traditionelt handler vi primært med Foodservice sektoren, der leverer til restauranter og caféer, men da den del af erhvervslivet har ligget øde hen, tænkte vi at det var på tide at lave noget nyt til detailbranchen.

Valget faldt på dej. Frossen økologisk rådej. En nem og hurtig løsning, hvis du ikke orker at stå og ælte dej klokken fem om aften.

Produkterne vil bliver rullet ud i starten af juni, i en række udvalgte supermarkeder. Her er en liste vi vil holde opdateret:

Menu – Espergærde Centeret
Menu – Rotunden i Hellerup
Menu – Rungsted Kyst

Super Brugsen – Hornbæk
Super Brugsen – Gilleleje
Super Brugsen – Vangede
Super Brugsen – Njalsgade KBH

Vi arbejder hårdt på at nå ud til flere butikker i hele landet, hen over sommeren.

Fælles for alle dejene er, at de er økologiske, kommer på frost og indeholder gode rene råvarer. Vi håber I vil tage godt imod dem og finde på nye, kreative og sjove måder at lave mad på til dem du holder af.

Se medieomtale i FødevareFOKUS:

https://www.fodevarefokus.dk/convenience-boostet-af-corona/

Brunch bagel

Brunch Bagel – Månedens Bagel

By | Bagels, Inspiration, Månedens bagel | No Comments

Brunch Bagel – hurtig, lækker og mættende

Her er en lækker og mættende morgen bagel, som er hurtig og nem at tilberede. Server den på weekendens brunch bord eller lav den til dig selv på hverdage, hvor du trænger til et godt og mættende måltid. På hverdage kan du forkorte arbejdstiden ved at have stegt bacon på køl, det skal blot et par sekunder i mikroovnen.

Bagel Grov, som jeg har valgt i den her opskrift, er en del af vores faste sortiment og en klar bestseller. Vi fører den både i en konventionel og en økologisk udgave, samt som øko mini bagel. Alle kan findes på frost i diverse supermarkedskæder. Bla. Irma og Menu.

Læs mere om:
Bagel Grov 150g
Økologisk Bagel Grov 120g
Økologisk MINI Bagel Grov 55g

Opskrift: Brunch bagel m. røræg og bacon

  • 1 bagel grov pr. pers.
  • ca. 1-2 æg pr. pers.
  • ca. to skiver bacon (evt. kalkunbacon)
  • 3 cherrytomater
  • evt. dild eller purløg
  • salt & friskkværnet peber

Tilberedning:

Flæk din bagel og varm den i brødrister el. ovn. Varm panden op og steg baconen ved lav varme ca. 5 min. på hver side. Pisk i mellemtiden æggene og tilføj et drys salt og peber. Læg den færdigstegte bacon på fedtsugende papir. Tør derefter panden af og hæld æggemassen på. Det er vigtig at panden ikke er for varm, da æggehvide og æggeblomme stivner ved to forskellige temperaturer og de skal helst følges ad. Vent med at røre rundt, til æggemassen kun lige akkurat har sat sig.
Anret til sidst røræg, bacon, halve cherrytomater og lidt dild el. purløg på din bagel. Tilføj evt. lidt salt og peber. Velbekommen.

Mini Bagel m. laks

MINI bagel m. laks – Månedens Bagel

By | Bagels, Inspiration, Månedens bagel, Økologi | No Comments

Økologiske MINI bagels

Vi har i et stykke tid haft økologiske MINI bagels på sortimentslisten. Primært til Food Service segmentet, men nu også til private i dagligvarehandlen. Du kan finde dem i udvalgte supermarkeder hos IRMA og MENU.

Vi forventer at flere detailkæder kommer med i løbet af foråret. Er du professionel kan du finde dem hos fødevaregrossisten Hørkram.

Du kan også bede din egen grossist bestille dem hjem som “skaffevarer”.

Lidt om vores MINI bagels

MINI bagels svarer til en lille bolle eller et rundstykke. De vejer 55 g og kommer i tre smagsvarianter, der giver mulighed for at variere og komponere dit helt eget bagelmåltid.

MINI Plain egner sig godt til morgenmad. MINI Grov er mere mættende med masser af fuldkorn og passer godt til ungernes madpakke. MINI Chili/Cheddar varianten er stærk og fyldt med smag og kan sætter ekstra fut på brunch anretningen eller på frokostbordet.

Fælles for dem alle er: ingen tilsætningsstoffer, ingen konserveringsmidler, ingen dikkedarer.

Opskrift: Mini Bagel Plain m. laks og avocado

  • 1-2 mini bagels pr. person afhængig af appetit
  • Frisk smøreost
  • røget laks
  • tyndtskåret rødløg
  • avocadoskiver
  • kapers
  • evt. lidt citronsaft
  • friskkværnet peber

 

Tilberedning:

Flæk din bagel og smør m. smøreost på begge halvdele. Læg laks, rødløg og kapers på den nederste halvdel. Top med avocadoskiver, friskkværnet peber og saml din sandwich. Velbekomme.

Bagel bakke med mini bagels
Facebook