DEJlig nem pizzadej

By | Ikke kategoriseret | No Comments
Frossen pizzadej

Flere og flere forbrugere og institutioner vælger en lidt nemmere løsning når der skal laves “hjemmelavet pizza”.

Hjemmelavet pizza (næsten …)

Lad os være HELT ærlige. Det er da super nemt lige at smække en pizzadej sammen. Lade den hæve i 1-2 timer, eller måske endda natten over … på køl … og resultatet af dine anstrengelser, er da helt sikkert både planlægningen og din tid værd.

Meeeen …. Enhver der har prøvet at lave pizzadej ved også godt hvordan det er, at stå og gnubbe bordpladen ren bagefter. Feje gulv. Vaske op …  osv. osv. Og hvis der har været børn med i køkkenet, så ganger du lige oprydnings tiden med det dobbelte (næsten).

Nej, det sjove ved hjemmelavet pizza er ikke at lave dejen, det sjove er helt klart at rulle den ud og få lov til at vælge lige præcis den topping du selv foretrækker. Især hvis der er små hjælpere med i køkkenet, så kan det være både sjovt og hyggeligt “at lave sin egen pizza” . Ingen stress, minimal planlægning, minimal oprydning. Og med nogle ordentlige råvarer,  får du et resultat som du kan være stolt af.

Så hvis du ikke lige har slået dej op, to time før aftensmaden, eller disciplinen “ælte-dej-og-gøre rent-bagefter” ikke er din livret, så er færdiglavet pizzadej en rigtig god og praktisk løsning.

Vi vil ihvertfald gerne hjælpe med at gøre aftensmaden til en hyggelig og nem affære, uden at gå på kompromis med kvaliteten og den gode smag.

Find vores økologiske pizzadej her

  • Du kan finde vores økologisk Pizzadej på frost i diverse supermarkeder, online samt hos de førende Food Service Grossister.
  • Der er 500 g i en pakke, hvilket svarer til ca. en bradepande eller to halvstore pizza (se billedet i toppen af indlægget).
  • Dejen sælges frossen og kan opbevares på køl indtil du skal bruge den (max 4 dage).
  • Skal ikke efterhæve og er klar til brug så snart den er tøet op. Den er dog nemmest at arbejde med når den har fået stuetemperatur.
  • Du skal blot rulle den ud og tilføje din egen topping og bage i ca. 12 min. ved 200 °C.

Velbekomme.

Pizzadej på frost

Pizzadej kan nemt laves om til enten pizzasnegle eller pølsehorn. Så er weekendens frokosten også på plads.

Vi bager Bagels… og MEGET mere!

By | Ikke kategoriseret | No Comments

Det er jo ikke alle der ved det, men Miss Bagel bager meget mere end Bagels … Vi startede i sin tid som en lille Café i Helsingør, hvor vi selv stod og bagte brød og kager, og det gør vi sådan set stadigvæk, bare i meget større skala. Caféen er solgt og nu har vi både burgerboller, sandwichbrød, pizzadej og spinatboller på vores repertoire.

Ny sandwichbolle med fut i

Seneste skud på “ikke-bagels-stammen” er vores Chilistykke med ost. Vi kan nemlig rigtig godt lide chili, og vi kan rigtig godt lide ost. Hvis du har smagt vores Chili/Cheddar Bagel så ved du også godt, at vi er generøse med begge dele.

Chilistykke med ost er en såkaldt “Cafébolle”. Den kommer forskåret og er klar til brug efter optøning. Den har en mild, men klar, smag af chili og en sprød topping af ost. Krummen er blød og tæt og bollen har et kort bid.

Læs mere om Chilistykke med ost her.

Chilistykke med ost

Vores nyeste sandwichbrød, Chilistykke med ost, her serveret med spicy kylling, fintsnittet sprød grønt, jalapenos og cream cheese.

Sandwichbrød, Caféboller & Burgerboller samt Sliders

Ciabatta Durum Grov
Brioche Sweetbun
Grov burgerbolle
Rødbedebolle

DEJlig nemt – Økologisk dej på frost

By | Dej på frost, Nyhed, Økologi, Rådej | One Comment

Pizzadej – Tærtedej – Pastadej – Snobrødsdej

DEJlig nemt!
Vi har gjort det hårde arbejde og lavet dejen, så er det bare op til dig at slippe kreativiteten løs.
Det noget “stille forår” har givet os mulighed for at udvikle 4 nye “dej-produkter” til frysedisken i supermarkedet. Traditionelt handler vi primært med Foodservice sektoren, der leverer til restauranter og caféer, men da den del af erhvervslivet har ligget øde hen, tænkte vi at det var på tide at lave noget nyt til detailbranchen.

Valget faldt på dej. Frossen økologisk rådej. En nem og hurtig løsning, hvis du ikke orker at stå og ælte dej klokken fem om aften.

Produkterne vil bliver rullet ud i starten af juni, i en række udvalgte supermarkeder. Her er en liste vi vil holde opdateret:

Menu – Espergærde Centeret
Menu – Rotunden i Hellerup
Menu – Rungsted Kyst

Super Brugsen – Hornbæk
Super Brugsen – Gilleleje
Super Brugsen – Vangede
Super Brugsen – Njalsgade KBH

Vi arbejder hårdt på at nå ud til flere butikker i hele landet, hen over sommeren.

Fælles for alle dejene er, at de er økologiske, kommer på frost og indeholder gode rene råvarer. Vi håber I vil tage godt imod dem og finde på nye, kreative og sjove måder at lave mad på til dem du holder af.

Brunch bagel

Brunch Bagel – Månedens Bagel

By | Bagels, Inspiration, Månedens bagel | No Comments

Brunch Bagel – hurtig, lækker og mættende

Her er en lækker og mættende morgen bagel, som er hurtig og nem at tilberede. Server den på weekendens brunch bord eller lav den til dig selv på hverdage, hvor du trænger til et godt og mættende måltid. På hverdage kan du forkorte arbejdstiden ved at have stegt bacon på køl, det skal blot et par sekunder i mikroovnen.

Bagel Grov, som jeg har valgt i den her opskrift, er en del af vores faste sortiment og en klar bestseller. Vi fører den både i en konventionel og en økologisk udgave, samt som øko mini bagel. Alle kan findes på frost i diverse supermarkedskæder. Bla. Irma og Menu.

Læs mere om:
Bagel Grov 150g
Økologisk Bagel Grov 120g
Økologisk MINI Bagel Grov 55g

Opskrift: Brunch bagel m. røræg og bacon

  • 1 bagel grov pr. pers.
  • ca. 1-2 æg pr. pers.
  • ca. to skiver bacon (evt. kalkunbacon)
  • 3 cherrytomater
  • evt. dild eller purløg
  • salt & friskkværnet peber

Tilberedning:

Flæk din bagel og varm den i brødrister el. ovn. Varm panden op og steg baconen ved lav varme ca. 5 min. på hver side. Pisk i mellemtiden æggene og tilføj et drys salt og peber. Læg den færdigstegte bacon på fedtsugende papir. Tør derefter panden af og hæld æggemassen på. Det er vigtig at panden ikke er for varm, da æggehvide og æggeblomme stivner ved to forskellige temperaturer og de skal helst følges ad. Vent med at røre rundt, til æggemassen kun lige akkurat har sat sig.
Anret til sidst røræg, bacon, halve cherrytomater og lidt dild el. purløg på din bagel. Tilføj evt. lidt salt og peber. Velbekommen.

Mini Bagel m. laks

MINI bagel m. laks – Månedens Bagel

By | Bagels, Inspiration, Månedens bagel, Økologi | No Comments

Økologiske MINI bagels

Vi har i et stykke tid haft økologiske MINI bagels på sortimentslisten. Primært til Food Service segmentet, men nu også til private i dagligvarehandlen. Du kan finde dem i udvalgte supermarkeder hos IRMA og MENU.

Vi forventer at flere detailkæder kommer med i løbet af foråret. Er du professionel kan du finde dem hos fødevaregrossisten Hørkram.

Du kan også bede din egen grossist bestille dem hjem som “skaffevarer”.

Lidt om vores MINI bagels

MINI bagels svarer til en lille bolle eller et rundstykke. De vejer 55 g og kommer i tre smagsvarianter, der giver mulighed for at variere og komponere dit helt eget bagelmåltid.

MINI Plain egner sig godt til morgenmad. MINI Grov er mere mættende med masser af fuldkorn og passer godt til ungernes madpakke. MINI Chili/Cheddar varianten er stærk og fyldt med smag og kan sætter ekstra fut på brunch anretningen eller på frokostbordet.

Fælles for dem alle er: ingen tilsætningsstoffer, ingen konserveringsmidler, ingen dikkedarer.

Opskrift: Mini Bagel Plain m. laks og avocado

  • 1-2 mini bagels pr. person afhængig af appetit
  • Frisk smøreost
  • røget laks
  • tyndtskåret rødløg
  • avocadoskiver
  • kapers
  • evt. lidt citronsaft
  • friskkværnet peber

 

Tilberedning:

Flæk din bagel og smør m. smøreost på begge halvdele. Læg laks, rødløg og kapers på den nederste halvdel. Top med avocadoskiver, friskkværnet peber og saml din sandwich. Velbekomme.

Bagel bakke med mini bagels
Chili cheddar bagel med kylling og bacon

Chili Cheddar bagel m. kylling og bacon – Månedens Bagel

By | Bagels, Inspiration, Månedens bagel | No Comments

Et “must” på menukortet

Rundt omkring i landet har vi rigtig mange kunder, der hver dag står og smører bagels til sultne danskere. Vi har spurgt ind til hvilke sandwich der sælger bedst og hvad man bare MÅ have på sit menukort.

Club sandwich alá DK

Ikke overraskende, så kommer Chili Cheddar Bagel med kylling og bacon ind på en klar førsteplads. Kombinationen af kylling, bacon og salat, kalder man også for en “club sandwich” (chicken and lettuce under bacon) og her til lands tilføjer vi gerne karrydressing.

Månedens opskrift tager udgangspunkt i denne klassiker og der er rig mulighed for at sætte sit eget personlige præg. Fx med spicy kylling, hjemmerørt karrydressing, kalkunbacon, syltede rødløg eller hvad du nu selv synes der passer godt til kylling og bacon.

Du skal bruge:

  • Bagel chili/cheddar
  • Cream cheese
  • Stegt kylling
  • Bacon evt. kalkun bacon
  • Tynde skiver rødløg
  • Frisk salat
  • Cornichoner el. jalapeño
  • Friskkværnet peber

Karrydressing:

  • Creme fraiche
  • Mayo
  • Sød gul sennep
  • Lidt citronsaft
  • Karry
  • Evt. gurkemeje for farvens skyld
  • Salt og peber

Tilberedning:

Flæk og lun din bagel (- det er nemmest at skære den over når den er kold og derefter varme den). Smør begge halvdele med cream cheese og anret kylling, bacon og garniture på din bagel. Slut af med karrydressing og friskkværnet peber.

Læs mere om Chili/Cheddar Bagel

Læs mere om Chili/Cheddar Fuldkorn Bagel

Bagel Fuldkorn/rug med laks og dild dressing

Laks på rugbagel – Månedens Bagel

By | Bagels, Inspiration, Månedens bagel | No Comments

“Bagel & Lox”

I New York kan du være helt sikker på at støde på den klassiske “Bagel & Lox” sandwich. Den består af røget laks med cream cheese, lidt garniture og selvfølgelig en friskbagt bagel. Den spises til både morgenmad og til frokost og smager fantastisk. Her har du en opskrift med vores egen rugbagel og laks.

A la Denmark

Her til lands er vi også store fans af den amerikanske bagel sandwich med laks. Men vi vil gerne tilføje vores egen variant. Her har vi brugt den bagel der hedder “Bagel Fuldkorn/Rug”. Det er en dejlig mørk fuldkornsbagel der passer godt til det lidt fede pålæg.

For at tilføje lidt ekstra, udover cream cheese, har vi lavet en dressing af creme fraise og Plantemagerens “Flydende Dild”, en rigtig god lille genvej hvis du ikke lige står og har frisk dild i dit køleskab.

Du skal bruge:

  • Bagel Fuldkorn/Rug
  • Røget laks
  • Cream cheese
  • Tynde skiver af tomat, gerne store
  • Tynde skiver rødløg
  • Kapers og evt. friskrevet peberrod alt efter smag
  • Lidt creme fraise til at dryppe med, tilsat “Flydende Dild” fra Plantemageren
  • Friskkværnet peber

Tilberedning:

Flæk og lun din bagel (- det er nemmest at skære den over når den er kold og derefter varme den). Smør begge halvdele med cream cheese og anret laks, tomat, løg og garniture på din bagel. Slut af med friskkværnet peber og saml din sandwich.

Læs mere om rugbagel

Du kan også lade værer med at klappe den sammen, så er der plads til endnu mere laks … 🙂

HotCacao

Vegansk nydelse med god samvittighed

By | KAV, Nyhed, Vegansk | No Comments

Vegansk kakaomælk

Selvom kakaoen kommer fra en bønne, må de fleste veganere takke nej til kakao- og chokoladeprodukter, fordi de er tilsat mælk.

Det vil vi lave om på, og derfor har vi udviklet en vegansk kakaomælk, der med sin kraftige smag og naturlige aroma kan lokke enhver til. Også de kakaodrikkere, der er til de traditionelle opskrifter.

Såvel børn som voksne vil få en smagsoplevelse, der ikke bare lever op til forventningerne, men som også giver god samvittighed.

Noget for enhver smag

Nogle elsker deres kakaomælk kold, og andre vil have den rygende varm. Uanset hvad man ønsker, kan vores veganske kakaopulver bruges.

Naturligvis smager den godt med mælk i, men den er lige så lækker med vand, eller med en af de mange veganske typer mælk, som flere og flere foretrækker.

Og hvis den skal have et ekstra festligt pift, kan en håndfuld mini-skumfiduser eller flødeskum altid gøre oplevelsen lidt lækrere.

Læs mere her

Fåes også som økologisk

Chocolate Drink
Rødbede bagel

Dét ren rødebede

By | Bagels, Nyhed | No Comments

Festlig superfood der skaber opmærksomhed

Rødbede er godt for hjertet, booster fordøjelsen og hjælper din lever. Rødbeden indeholder masser af fibre, og så tilfører den kroppen jern, som gør det nemmere for blodet at optage ilt. Rødbeden er en såkaldt superfood, som på alle måder styrker din krop og sundhed. Derfor er den en oplagt, og samtidig overraskende, grøntsag at putte i vores nye variant: Rødbede-bagelen.

Luftig og delikat

Smagen af rødbede-bagelen er blød og let sød som resultat af den smag, rødbeden får, når den bliver varmet op. Det gør rødbede-bagelen rigtig lækker at sætte tænderne i. Samtidig er den mere luftig end vores traditionelle bagels og ligger derfor let i maven. Vi kalder den for en ”soft-bagel”.

Det er en bagel der tiltrækker sig ekstra opmærksomhed med sin smukke farve, som ingen kan overse. De eventyrlystne vil straks prøve den af og få sig en god oplevelse, som hurtigt vil overbevise de andre.

Børnene vil elske den vilde farve, som de nok ikke har set før i et brød, og rødbede-bagelen vil være et festligt indslag i ethvert køkken.

Se mere om vores Bagel Rødebede lige her

Rødbede bagel
Facebook