Kan et brød være en diva? Ja, for i Miss Bagels ciabattabrød med durum er det kun de bedste råvarer, som må komme i dejen og det færdigbagte brød skal behandles som en dronning. Miss Bagel er et industribageri bedst kendt for vores amerikanske bagels, men i bageriet er også plads til andre stjerner som f.eks. ciabattabrødet. Durum divaen består af en blanding af hvedemel og durumhvede, hvilket giver hende en luftig krumme og en sprød skorpe. Brødet er bagt uden brug af æg og mælk, for det prøver divaen altså at undgå. Durum divaens krop behandles som et tempel og resultatet er et ciabattabrød med et lavt indhold af mættet fedt og sukkerarter.
Ciabattabrødet kommer i både en lys og en grov version. Den klassiske lyse ciabatta er med græskarkerner og havregryn, mens den grove ciabatta indeholder rugflager, solsikkekerner og sesam. Både mel og kerner brugt i produktionen er kontrolleret for kemiske sprøjte- og nedsivningsmidler – det har durum divaen bestemt. Divaen ankommer på frost og skal blot optøs og lunes for at være klar til at optræde. På den måde kan du have så godt som friskt brød klar på ingen tid til dine kunder. Leder du efter et kvalitetsbrød til dit sandwich show, er her altså en god kandidat. Forudsat at du naturligvis behandler durum divaen med den respekt, som hun fortjener og kun fylder hende med gode råvarer.

Tryk på billederne for at læse mere om produkterne

ciabatta brød, sandwichbrød

CIABATTA DURUM GROV

sandwichbrød, ciabatta

CIABATTA DURUM LYS