Tryk på billederne for at læse mere om produkterne

Økologisk Chai mix fra amerikanske KAV

Økologisk Chai Mix – Organic Spice

Matcha Latte Mix fra Kav America

Matcha Latte

Easy Indian Chai fra KAV

KAV Chai – East Indian Spice

KAV Chai Rooibos Spice

KAV Chai – Rooibos Spice

Rich Spice Chai fra KAV

KAV Chai – Rich Spice

Green tea Chai fra KAV

KAV Chai – Green Tea

Vanilla chai fra KAV

KAV Chai – Vanilla

Chai te er en over 1000 år gammel indisk drik, som består af et mix af sort eller grøn te, mælk, sukker, honning og forskellige krydderier som kanel, kardemomme, nelliker og ingefær. Oprindeligt varierede indholdet af krydderier fra sted til sted i det gamle Østen og derfor har man i dag flere varianter som f.eks. East Indian Spice, Rich Spice, Vanilla, Rooibos og Green Tea.
Vi fører en amerikansk latte-version af den indiske krydder-te, som serveres i alle amerikanske coffeeshops og som efterhånden også har vundet indpas i danskernes hjerter. Balancen mellem det søde og krydret i chai latten giver en velsmagende oplevelse.

Producenten bag vores chai latte er KAV America og vi er eneforhandler af KAV original CHAI serie i Skandinavien. En serie af chai latte produkter i høj kvalitet som er uden kunstige smagstilsætninger, fri for GMO og som smager forrygende. Vores chai latte er instant og let at tilberede med vand og mælk på bare få minutter. Vælg imellem 3 smagsvarianter på store poser og 4 smagsvarianter på dekorative dåser. Både en økologisk samt en sukkerfri variant er på vej til sortimentet.

Vores KAV instant drikke er uden kunstige smagstilsætninger, er både kosher- og halal certificeret, fri for GMO og smager forrygende.

Chai latte, instant chai latte