Chai te er en over 1000 år gammel indisk drik, som består af et mix af sort eller grøn te, mælk, sukker, honning og forskellige krydderier som kanel, kardemomme, nelliker og ingefær. Oprindeligt varierede indholdet af krydderier fra sted til sted i det gamle Østen og derfor har man i dag flere varianter som f.eks. East Indian Spice, Rich Spice, Vanilla, Rooibos og Green Tea.
Vi fører en amerikansk latte-version af den indiske krydder-te, som serveres i alle amerikanske coffeeshops og som efterhånden også har vundet indpas i danskernes hjerter. Balancen mellem det søde og krydret i chai latten giver en velsmagende oplevelse.

Producenten bag vores chai latte er KAV America og vi er eneforhandler af KAV original CHAI serie i Skandinavien. En serie af chai latte produkter i høj kvalitet som er uden kunstige smagstilsætninger, fri for GMO og som smager forrygende. Vores chai latte er instant og let at tilberede med vand og mælk på bare få minutter. Vælg imellem 3 smagsvarianter på store poser og 4 smagsvarianter på dekorative dåser. Både en økologisk samt en sukkerfri variant er på vej til sortimentet.

Vores KAV instant drikke er uden kunstige smagstilsætninger, er både kosher- og halal certificeret, fri for GMO og smager forrygende.

Chai latte, instant chai latte

Tryk på billederne for at læse mere om produkterne

instant chai latte

CHAI LATTE – EAST INDIAN SPICE 340 g

instant chai latte

CHAI LATTE – ROOIBOS 1,814 kg

instant chai latte

CHAI LATTE – RICH SPICE 1,814 kg

instant chai latte pulver

CHAI LATTE – EAST INDIAN SPICE 1,814 kg

Instant chai latte, chai green tea

CHAI LATTE – GREEN TEA 340 g

instant chai latte pulver

CHAI LATTE – VANILLA 340 g

instant chai latte pulver

CHAI LATTE – RICH SPICE 340 g