Mad på frost og nemme løsninger er det nye sort

Bagels på frost

Det er faktisk ikke den store overraskelse for os her hos Miss Bagel, men mad på frost bliver i disse tider mere og mere populært. Det handler om nemme løsninger og sundhed.

Sund mad

Kvaliteten og sortimentet i supermarkederne er vokset og frysedisken kan nu tilbyde spændende produkter fra hele verden. Alt lige fra økologisk nan-brød til bearnaisesauce fra Slagter Lund. Frossen mad er ikke længere det lidt kiksede produkt, som det førhen var.

Den ændrede opfattelse af frossen mad skyldes bl.a. at folk er bedre informeret og samtidig har fokus på sundhed. Vitaminer og mineraler bevares nemlig fint på frost, i nogle tilfælde bedre og behovet for konserveringsmidler, samt andre uønskede tilsætningsstoffer, bortfalder så snart man nedfryser en madvare.

Nemt og sikkert

Halvfabrikata, ready-to-cook, ready-to-bake, nemme løsninger ect. er en anden del af forklaringen på frost varens voksende popularitet. Det har vi kunnet mærke hos Miss Bagel, da vi under forårets corona-nedlukning begyndte at sælge rigtig meget dej på frost i form af frossen økologisk pizzadej og økologisk tærtedej. Bestillingerne kom primært fra måltidskasse firmaer vi samarbejder med. (Hvis du har lyst til at prøve dem så se her: RetNemtSkagenfood, nemlig.com).

Frossen mad er altså kommet for at blive og det glæder vi os over her på bageriet. Det er ikke uden stolthed, at vi nu kan se vores bagels, brød og rådej ligge i supermarkedets frysedisk, side om siden med madretter,  kreeret af kendis kokke fra hele verden.

Så hold godt øje med frysedisken i dit lokale supermarked det næste stykke tid 🙂

Læs omtale i nordjydskestifttidende her: Nemme løsninger i coronatiden

Se vores udvalg af dej på frost her.

Facebook