DEJlig nem pizzadej

By 20. August 2020Ikke kategoriseret
Færdiglavet pizzadej på frost

Flere og flere forbrugere og institutioner vælger en lidt nemmere løsning når der skal laves “hjemmelavet pizza”.

Hjemmelavet pizza (næsten …)

Lad os være HELT ærlige. Det er da super nemt lige at smække en pizzadej sammen. Lade den hæve i 1-2 timer, eller måske endda natten over … på køl … og resultatet af dine anstrengelser, er da helt sikkert både planlægningen og din tid værd.

Meeeen …. Enhver der har prøvet at lave pizzadej ved også godt hvordan det er, at stå og gnubbe bordpladen ren bagefter. Feje gulv. Vaske op …  osv. osv. Og hvis der har været børn med i køkkenet, så ganger du lige oprydnings tiden med det dobbelte (næsten).

Nej, det sjove ved hjemmelavet pizza er ikke at lave dejen, det sjove er helt klart at rulle den ud og få lov til at vælge lige præcis den topping du selv foretrækker. Især hvis der er små hjælpere med i køkkenet, så kan det være både sjovt og hyggeligt “at lave sin egen pizza” . Ingen stress, minimal planlægning, minimal oprydning. Og med nogle ordentlige råvarer,  får du et resultat som du kan være stolt af.

Så hvis du ikke lige har slået dej op, to time før aftensmaden, eller disciplinen “ælte-dej-og-gøre rent-bagefter” ikke er din livret, så er færdiglavet pizzadej en rigtig god og praktisk løsning.

Vi vil ihvertfald gerne hjælpe med at gøre aftensmaden til en hyggelig og nem affære, uden at gå på kompromis med kvaliteten og den gode smag.

Find vores økologiske pizzadej her

  • Du kan finde vores økologisk Pizzadej på frost i diverse supermarkeder, online samt hos de førende Food Service Grossister.
  • Der er 500 g i en pakke, hvilket svarer til ca. en bradepande eller to halvstore pizza (se billedet i toppen af indlægget).
  • Dejen sælges frossen og kan opbevares på køl indtil du skal bruge den (max 4 dage).
  • Skal ikke efterhæve og er klar til brug så snart den er tøet op. Den er dog nemmest at arbejde med når den har fået stuetemperatur.
  • Du skal blot rulle den ud og tilføje din egen topping og bage i ca. 12 min. ved 200 °C.

Velbekomme.

Færdiglavet pizzadej

Pizzadej kan nemt laves om til enten pizzasnegle eller pølsehorn. Så er weekendens frokosten også på plads.