Dét ren rødebede

By 24. September 2019Bagels, Nyhed
Rødbede bagel

Festlig superfood der skaber opmærksomhed

Rødbede er godt for hjertet, booster fordøjelsen og hjælper din lever. Rødbeden indeholder masser af fibre, og så tilfører den kroppen jern, som gør det nemmere for blodet at optage ilt. Rødbeden er en såkaldt superfood, som på alle måder styrker din krop og sundhed. Derfor er den en oplagt, og samtidig overraskende, grøntsag at putte i vores nye variant: Rødbede-bagelen.

Luftig og delikat

Smagen af rødbede-bagelen er blød og let sød som resultat af den smag, rødbeden får, når den bliver varmet op. Det gør rødbede-bagelen rigtig lækker at sætte tænderne i. Samtidig er den mere luftig end vores traditionelle bagels og ligger derfor let i maven. Vi kalder den for en ”soft-bagel”.

Det er en bagel der tiltrækker sig ekstra opmærksomhed med sin smukke farve, som ingen kan overse. De eventyrlystne vil straks prøve den af og få sig en god oplevelse, som hurtigt vil overbevise de andre.

Børnene vil elske den vilde farve, som de nok ikke har set før i et brød, og rødbede-bagelen vil være et festligt indslag i ethvert køkken.

Se mere om vores Bagel Rødebede lige her